Aktuelt & blog

Nyhedsbrev august 2015

Spar penge – Vi har bussen, i har chaufføren

Esperanto er verdens mest udbredte kunstige sprog, der bruges af op mod 2 millioner mennesker i hele verdenen. Det er især udbredt i Europa og i Sydøst Asien.

Da den danske Esperanto forening skulle til den 100. esperanto verdens kongres i Lille i Frankrig, lejede de en bus hos Solibus, og da de selv havde chauffører til at køre bussen, fik de en meget billigere tur ud af det.
Formanden fortæller at de havde en fantastisk tur, og de sendte os det billede, som du kan se øverst.
Hvis du har en chauffør, så har vi bussen. Kontakt os og og få et tilbud.

Solibus kører Boldklubben Skjold til sejr i Vildbjerg Cup

Den ene af grundlæggerne af Solibus, Per Grønne, er også fodboldtræner for ungdomsholdene i Boldklubben Skjold. De deltog i Vildbjerg Cup i juli 2015, uden for Herning. Og U 14 drenge holdet vandt deres række med en finalesejr på 2-0 over NF 2000 fra Nykøbing F.
Drengene fra BK Skjold kørte selvfølgelig med Solibus, med Per Grønne bag rattet, på turen til den jyske hede og delte bus med pigerne fra Fælles Alliancen København, som er en sammenslutning af Skjold, B93 og Skjold.

Det er muligt at dele en stor bus, når i er flere sportsklubber der skal deltage i samme arrangement. Det giver både en økonomisk fordel og et forbedret netværk mellem spillere og ledere. Og det er så sejt, når din fodboldtræner også er Buschaufføren.

Unge forfattere hjælper børn på flugt

Movellas er et internet forum for unge forfattere, der er på vej frem. Efter en konkurrence er der 14 forfattere der har vundet prisen: At møde en asylansøger på samme alder og sammen med dem skrive deres livshistorie. Det foregår på asylcenter Gribskov og historierne vil blive publiceret i en ny e-bog, og på Movellas hjemmeside: www.movellas.dk
Solibus, er et socialt busselskab og vi kører støttetur for de unge forfattere, så de kan komme fra København til Gribskov. Vi støtter mange initiativer, for flygtninge, hjemløse og andre udsatte grupper. Så koster det kun udgifterne til brændstof og en chaufførløn.

Det er derfor du skal bruge Solibus. Vi støtter de svage i samfundet.

Solibus – Altid på farten