Solibus tilbyder

Bus uden chauffør

Lige pt. tilbyder vi desværre ikke busser til udlejning uden fører. Vi har lige udfaset vores sidste udlejningsbus, men fortvivl ikke. Vi arbejder på at anskaffe os en ny eller flere nye busser. Følg med her på hjemmesiden. Vi giver rigtig gerne et tilbud på jeres ture med en af vores egne dygtige chauffører.

Turistbusserne

Solibus tilbyder god og billig buskørsel i sikre, pålidelige og miljøgodkendte busser.

Partybussen

Den rullende fest er udstyret med musikanlæg, og et fadølsanlæg kan etableres. Der er plads til 30 mennesker i Partybussen 666, som er berømt (og berygtet) for at være den ultimative bus til Distortion gadefesten. Skriv til os for at høre mere om priser.

Solitours

Solitours arrangerer ture, der ikke bare er med bus, men også gåture og cykelture i København. Der er forskellige temaer for hver enkel tur. Vi har både historiske ture, sociologiske ture, arkitektture, byplanlægning. Og hvis du selv har en ide, så kontakt os.

Den gamle Kulissevogn

Bliv fri for at bygge en scene, når du skal lave et udendørs arrangement. Vi har scenen, der bare kan rulles ind, slå presenningen op, og den er klar. Og når arrangementet er færdigt, kan vi bare rulle presenningen ned og køre igen. Hurtigt, nemt og billigt.