Solitours

Solibus er ved at udvikle sig til at være mere end et busselskab. Vi har lavet to datterselskaber, som vi har navngivet Solitours og Cocutours.

Solitours arrangerer turer på dansk, der ikke kun er med bus, men også gåture og cykelture i København. Der er forskellige temaer for hver enkelt tur. Vi har både historiske turer, sociologiske turer, arkitektturer, byplanlægning, og som regel en kombination af dem alle. Og hvis du selv har en ide, så kontakt os. Vores guider er akademikere, der har en stor viden indenfor det felt de taler om.

Vi henvender os også til gymnasier, metropolskoler, højskoler, efterskoler og de øverste klasser i folkeskolen, hvor vi har turer der sætter fokus på byen og dens sociale og geografiske udvikling.

Cocutours henvender sig til udlændinge på besøg i København i kortere eller længere tid. Det er både turister og mennesker der skal bo og arbejde her i længere tid. Vi har et stort kendskab til København, byens udvikling og historie. samtidig har vi fingeren på pulsen. Hvad sker der lige nu? Nye restauranter, barer, begivenheder… De sidste tendenser i byens liv og i byens udvikling.

Se mere på :  Solitours.dkCocutours.dk